Selecteer een pagina

Natuurlijk Linn! Geannuleerd!

Lieve vriendin van Linn,

Je leest het goed. Helaas moeten we de activiteit van a.s. donderdag ‘Natuurlijk Linn!’ annuleren. Het lijkt erop dat het vroege tijdstip en de drukke septembermaand veel vrouwen ervan weerhoudt om zich aan te melden. En alhoewel we met een kleine groep zeker een leuke avond kunnen hebben, vinden we dat we de mensen van ‘Linschoten natuurlijk‘ hiermee erg tekortdoen. Daarbij voorspellen de meteorologen veel regen komende donderdag. Dit alles bij elkaar maakt dat we tot de beslissing zijn gekomen om de avond niet door te laten gaan. 
Maar…… alles is al wel voorbereid en wij als Linn ontmoet hebben zoiets wel vaker bij de hand gehad. In overleg met de vrijwilligers van ‘Linschoten natuurlijk‘ zullen we deze avond naar het voorjaar verplaatsen. De proeftuin in het uilenbosje ziet er dan heel anders uit en de dieren in het ecopark zijn in een andere fase. Het bezoeken van de bijenstal is in de lente nog interessanter. Wij kijken er al naar uit.

Tot slot een paar praktische zaken op een rij:
*komende week zullen we het geld wat betaald is voor ‘Natuurlijk Linn!’ terug storten
*onze volgende activiteit is Linn’s kerstmarkt, hierover komt een mail in oktober
*de kerstmarkt zelf is op vrijdag 8 december
*in het voorjaar komt ‘Natuurlijk Linn!’ in samenwerking met ‘Linschoten natuurlijk’ weer op de agenda

*Linschoten natuurlijk is een onderdeel van Stichting Libel. Je kunt ze aanstaande zaterdag vinden op burendag.

Het spijt ons deze mail te moeten sturen, echt heel jammer. Maar we ontmoeten elkaar in ons mooie Linschoten en zien elkaar hopelijk de volgende keer.

Liefs van Linn

____________________________________________________________

De nazomer staat voor de deur en dat betekent dat we weer een leuke activiteit van Linn ontmoet hebben gepland. Wij nodigen je van harte uit voor een avond Natuurlijk Linn!

Weet je al met wie je gaat? In ieder geval is het belangrijk om op de fiets te komen en wat spullen van thuis mee te nemen. We verzamelen donderdag 21 september om 18:30 (ja, vroeg hè?) aan het eind van de Jacob Barneveldstraat, voor de brug naar het ecopark. Daar krijgen we een rondleiding en horen we wat ‘Linschoten natuurlijk’ allemaal doet en uitleg over de bijenstal door Han en Hendrik.

In de schemer fietsen we naar ‘bij de Tol’ voor koffie, thee en een gezellige tweede helft. Die zal in teken staan van de appel-oogst. We gaan een overheerlijke appeltaart maken met het deeg van bakker Verweij en appeltjes van Vlooswijk, die je thuis mag afbakken en opeten!

De kosten zijn €17,50 p.p. Geef je snel op via de onderstaand formulier, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. (let op, je ontvangt direct een bevestigingsmail met de betaallink. Heb je deze niet ontvangen dan is je aanmelding niet gelukt)

In de week voor de activiteit ontvang je een mail met daarin precies wat je mee moet nemen.

Gaan we je ontmoeten?

Liefs van Linn Ontmoet.

Info

Datum:
donderdag 21 september 2023
verzamelen 18:30 uur.

Locatie: Ecopark Linschoten