Selecteer een pagina

LINN’s Ommetje!

Opgeven kan helaas niet meer.

In het weekend van 28/29/30 Mei organiseert LINN Ontmoet een QR wandeltocht – LINN’s Ommetje!

Voor alle vrouwen uit Linschoten heeft Linn Ontmoet een interactieve en informatieve wandeltocht uitgezet. De 5 km lange wandeling met als thema ‘water’ brengt je langs de mooiste plekjes van Linschoten. Bij de QR punten krijg je leuke waterweetjes te horen van vroeger en nu.

Neem je mobiele telefoon mee om de QR codes te kunnen scannen. (heb je geen mobiele telefoon met mobiele data? Laat het ons weten, dan ontvang je de teksten op papier)

Loop de tocht met je vriendin, moeder, buurvrouw of iemand die wel in is voor een ommetje, juist in deze tijd! Als LINN Ontmoet staan we voor omzien naar elkaar, ontmoeting en verbinding.

Geef je op voor deze gratis activiteit voor 20 mei via onderstaand formulier. (Let op je krijgt gelijk een mail ter bevestiging, krijg je deze niet dan is je aanmelding niet gelukt)

Graag willen we weten met hoeveel personen je gaat wandelen en op welk adres je de routebeschrijving wilt ontvangen. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen zodat we elkaar veilig kunnen ontmoeten.

Liefs van LINN

O ja, wij proberen onze activiteiten zoveel mogelijk gratis te realiseren om het voor iedereen toegankelijk te maken. Om meer van dit soort gezellige evenementen mogelijk te maken ontvangen we graag een gift.

Klik hier om je gift te geven.

Info

Datum: weekend van 28, 29 en 30 mei

Tijd: mag je zelf bepalen

Waar: Start Parkeerplaats Linschoter bos

Opgeven kan tot donderdag 20 mei