Selecteer een pagina

LINN on Tour! Vanaf 31 oktober

 

Geheel volgens de nieuwste corona-richtlijnen biedt Linn ontmoet een ‘LINN on Tour’ fietstocht aan! Voor alle vrouwen uit Linschoten, om in de buitenlucht te genieten met je vriendin, buurvrouw of je eigen gezin. We zouden het helemaal mooi vinden als je iemand uitnodigt die juist in deze tijd een extra gezellige ontmoeting kan gebruiken.
Als ‘LINN ontmoet’ staan we voor omzien naar elkaar, ontmoeting en verbinding.

Daarom hebben wij twee mooie fietsroutes uitgezet van 15km of 30km.

Geef je tot uiterlijk maandag 26 oktober op via onderstaand formulier. Wij willen dan graag weten waar je woont en met hoeveel personen je wilt gaan fietsen. Let op, dat mag met maximaal 4 personen!

De dagen ervoor bezorgen wij aan huis een tasje met alles wat je nodig hebt om vanaf zaterdag 31 oktober onbezorgd te gaan genieten van deze fietstocht. Op een andere datum mag natuurlijk ook. En heb je de smaak te pakken? Beide routes komen naar je toe, fiets gerust twee keer!

We wensen jullie een gezonde, warme herfst met mooie ontmoetingen!

Liefs van Linn!

O ja, wij proberen onze activiteiten zoveel mogelijk gratis te realiseren om het voor iedereen toegankelijk te maken. Om meer van dit soort gezellige evenementen mogelijk te maken ontvangen we graag een gift!

Dit kan via de volgende link: https://tikkie.me/pay/5635mo4l9uvp27b4ug4k 

 

Info

Datum:
vanaf zaterdag 31 oktober 2020

opgeven kon tot en met maandag 26 oktober