Selecteer een pagina

LINN in balans

Aanmelden is gesloten

 

Lieve vriendin van LINN,

Zo in het begin van het nieuwe jaar zijn wij als vrouwen vaak bezig met onze leefstijl en gewoontes. ‘Is mijn leven in balans? Waarin vind ik de uitdaging? Wat wil ik veranderen in mijn leefstijl? Dit zijn vragen die ons in meer of mindere mate bezig kunnen houden. Het leek ons als Linn Ontmoet daarom een goed idee om hier eens bij stil te staan in een activi-teit en daarom organiseren we op woensdagavond 15 februari van 19.30-22.00 uur de activiteit ‘Linn in Balans’.

We verwelkomen je op deze eerste activiteit van het jaar, graag samen met je Linschotense vriendin(nen), moeder of dorpsgenoot die het wel verdient om in het zonnetje gezet te worden. Een avondje uit met aandacht voor elkaar én voor jezelf! Jij verdient het namelijk om lekker in je vel te zitten en vol zelfvertrouwen het nieuwe jaar tegemoet te gaan. Om in balans te zijn!
Voor deze avond hebben we drie gastsprekers uitgenodigd. Marjon van Laatum (voeding, en leefstijlcoach), Daniëlle Cabri (sport/zorgmasseur) en Barbara Griffioen (vitaliteit en emotiecoach).
Deze drie ‘powervrouwen’ runnen in Linschoten hun eigen bedrijf op het gebied van gezondheid en welzijn. Zij zullen deze avond d.m.v. workshops en expertise op hun vakgebied ons dat zetje in de goede richting gaan geven. En uiteraard is er genoeg ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. We stellen de gastsprekers graag aan je voor:

Marjon van Laatum
Ik ben Marjon van Laatum, voeding & leefstijlcoach in mijn praktijk Vita Nova. In mijn praktijk begeleid ik jongeren tot ouderen naar een gezonde leefstijl door te zoeken naar balans in voeding, beweging en dagelijks leven. Mensen krijgen zo een gezonder gewicht, voelen zich fitter, energieker en komen lekkerder in hun vel. Zoeken naar balans in het leven, voeding en hormonen is iets wat ik dagelijks tegenkom. Zeker wij als vrouw kunnen nogal eens last hebben van onze hormonen. Veel vrouwen hebben geen idee wat ze daar zelf aan zouden kunnen doen. Ik vind het daarom erg leuk dat ik samen met Barbara en Daniëlle jullie handvatten mag aanreiken op de thema avond ‘in balans’. Want in balans zijn, in balans komen in je voeding, hormoonhuishouding en je dagelijks leven; hoe kan je dat doen? Ik heb er zin in en hoop jullie 15 februari te ontmoeten!

Danielle Cabri
Ik ben Daniëlle Cabri Sportmassage en sinds 2004 werkzaam in Linschoten als sport/zorgmasseur hetgeen ik met een persoonlijke aanpak doe.
Mijn motto: spierspanning verhelpen in alle levensfasen. Door allerlei technieken te ge-bruiken, probeer ik je hierdoor beter in je vel te krijgen. Ik vind het heel leuk om samen met Barbara en Marjon een gezellige avond te verzorgen en hopelijk gaat iedereen heel ontspannen naar huis……

 

Barbara Griffioen
Mijn naam is Barbara Griffioen, vitaliteitscoach en om dieper bij de kern (van een probleem) van mijn cliënten te komen, heb ik me gespecialiseerd tot emotiecoach. Ik ontvang cliënten bij mij thuis in Linschoten, in mijn coachruimte in Montfoort en ook kom ik in bedrijven om werknemers op de rit te krijgen of te houden.
Het thema ‘balans’ komt dagelijks in mijn werk terug. Veelal spreek ik vrouwen die hier-mee worstelen, omdat zij ervaren dat het moeilijk is een balans te vinden in alle ‘ballen’ die zij hoog houden. Ook met andere hulpvragen, veelal op het fysieke vlak, zoals slecht slapen, het ervaren van stress/spanning en steeds terugkerende (ongewenste) gewoontes en patronen komen zij bij mij. Het zijn allemaal aspecten die meespelen in de algehele balans welke een weerslag heeft op de vitaliteit die een mens ervaart.
Met mijn manier van coachen laat ik zien en bovenal ervaren hoe het ervoor staat met die vitaliteit en ontdek je wat de volgende stap is die je daarin kunt zetten om meer balans te ervaren. Daarvoor is het vaak nodig om dieper te kijken dan het probleem op zich. Tevens kan ik praktische en haalbare adviezen geven over leefstijl, ter ondersteuning van deze balans in vitaliteit.
Hiervan wil ik jullie een beetje laten proeven tijdens de thema avond ‘Linn in balans’, zodat je na deze avond een stukje meer bewust bent van hoe de balans er bij jou voorstaat.
Leuk je te ontmoeten op 15 februari!

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin in een gezellige avond samen met andere vrouwen, meld je dan aan voor deze gratis activiteit via onderstaand formulier.

We hebben veel zin in deze activiteit en zien uit naar je komst!

Warme groet van LINN

 

Info

Datum: woensdag 15 februari

Aanvang: 19:30 uur tot 22:00 uur

Toegang: gratis

Locatie: ‘t Kruispunt Linschoten
Nieuwe Zandweg 16

VOLG ONS