Selecteer een pagina

Linn´s Kerstmarkt!

Het klinkt nog ver weg maar Linn Ontmoet is al bezig met kerst 2023!

Op vrijdag 8 december 2023 om 10:00 vertrekt een touringcar vol Linschotense vrouwen naar een sfeervolle kerstmarkt in Duitsland. De planning is om ‘s avonds tussen 22:00-22:30 weer terug te zijn. Moe en voldaan, hees van al het geklets en tassen vol leuke aankopen. Linn ontmoet zorgt voor de bus, overheerlijke lunch in een restaurant en een hele gezellige reis met genoeg eten en drinken.

Deze activiteit kost 100 euro per persoon. Je kan je opgeven tot 7 juli via onderstaand formulier (let op je ontvangt gelijk een mail met de betaallink), zodat wij voor de zomervakantie de busreis kunnen reserveren en betalen.

Er volgt een bevestigingsmail rond 10 juli. Begin oktober volgt per mail meer informatie en op 1 december een mail met de allerlaatste, belangrijke informatie nog eens op een rij.

Geef je, samen met je Linschotense vriendin op en wij gaan er een fantastische dag van maken!

Liefs van Linn ontmoet.

*Bij minder dan 36 deelnemers gaat de reis niet door en wordt de volledige reissom begin oktober teruggestort. Bij annulering van deze activiteit zijn wij genoodzaakt 50,- reserveringskosten in rekening te brengen.

Info

Datum:
8 december 2023

Locatie:
Duitsland, nog niet bekend.

 

 

Ik ga mee naar de kerstmarkt!

Vul het formulier in per persoon. Deze activiteit is alleen voor jou als je in Linschoten woont!