Selecteer een pagina

Linn´s Kerstmarkt!

Inmiddels is het herfst, zon en regen wisselen elkaar af en het wordt weer vroeger donker. De feestdagen komen dichterbij en dus ook Linn´s Kerstmarkt!

Bekendmaking kerstmarkt!
En nu de belangrijkste vraag; welke kerstmarkt gaat het worden? We gaan naar Düsseldorf!
De kerstmarkt van Düsseldorf is een zeer populaire en prachtige kerstmarkt, met name onder de Nederlanders. Elke jaar is het oude centrum omgetoverd tot een stad in winterse kerstsferen. Er zijn in totaal 6 verschillende locaties die je binnen een aantal km rustig kan bewandelen. Ook is er ruimschoots winkelgelegenheid.

Planning
De kerstmarkt gaat einde van de ochtend open en begint helemaal tot leven te komen als het begint te schemeren. De prachtige verlichtingen en de smaak van glühwein wordt dan echt een feest. Deze sfeer willen we graag meemaken. De planning is daarom als volgt:

We vetrekken om 10:00 uit Linschoten en gaan met elkaar in Duitsland lunchen. Wij rijden daarna door naar Düsseldorf. Daar aangekomen kan iedereen, met een gevulde maag, op eigen gelegenheid of in groepjes uit elkaar gaan. Het avondeten mag iedereen zelf bepalen en is voor eigen rekening. Er is ruimschoots keuze in kramen met lekkernijen en traditioneel is een broodje bratwurst!

We verzamelen om 19:00 weer bij de bus en rijden om 19:30 terug naar Linschoten. In de bus zorgen we voor drinken en versnaperingen en we hopen tussen 22:00 en 22:30 weer thuis te zijn.

Er is nog plek!
Goed nieuws voor iedereen die afgelopen zomer nog niet met kerst bezig was. We hebben nog plek! Nog nooit op een kerstmarkt geweest en/of de stad Düsseldorf altijd willen bewonderen? Pak je kans en ga mee! Je kan je Linschotense vriendin of buurvrouw meevragen. Opstappen vanaf je eigen dorp en gegarandeerd een leuke dag met Linschotense vrouwen!

Deze activiteit kost 100 euro per persoon. Je kan je opgeven tot 19 november via onderstaand formulier (let op je ontvangt gelijk een mail met de betaallink)*

Rond 5 december ontvang je een mail met de allerlaatste, belangrijke informatie nog eens op een rij.

Geef je, samen met je Linschotense vriendin op en wij gaan er een fantastische dag van maken!

Liefs van Linn ontmoet.

*Bij annulering van deze activiteit zijn wij genoodzaakt 50,- reserveringskosten in rekening te brengen.

Info

Datum:
8 december 2023

Locatie:
Duitsland, Düsseldorf.

 

 

Ik ga mee naar de kerstmarkt!

Vul het formulier in per persoon. Deze activiteit is alleen voor jou als je in Linschoten woont!